Një studim i ri ka zbuluar se cili është numri perfekt i partnerëve seksual.

Sipas studimit, numri i partnerëve seksualë përpara se të ‘dorëzoheni’ është dhjetë.

Studimi është kryer nga portali Illicit Ecounters, që promovon aferat.

Më shumë se 1 mijë persona morën pjesë në studim.

Studimi thotë se shumica dërrmuese shprehen se 20 partnerë seksual është një shifër e tepërt.

Vetëm 3% e femrave dhe 4% e meshkujve thonë se u pëlqen ky numër.

Një zëdhënës i kompanisë tha: “Gjërat po ndryshojnë me shpejtësi. Njerëzit po bëhen më tolerantë dhe më aventurierë seksualisht. Nëse do e kishim bërë studimin dhjetë vjet më parë, meshkujt do prisnin që partneret e tyre të kishin fjetur me më pak njerëz”.

Studimi tregoi se femrat janë më të interesuara për historinë seksuale të partnerit se meshkujt.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here