Larja e duarve, nuk është se i mban ato vetëm të pastra, por akti mund të pastrojë dhe trurin tuaj nga idetë e vjetra.

Kështu thotë një studim i ri në të cilin zbulohet se veprimi i tillë mund të ndryshojë synimin e qëllimit, duke bërë qëllimet e mëparshme më pak të rëndësishme dhe qëllimet e mëvonshme më shumë të rëndësishme .

Ekipi po ashtu pohon se fshirja e papastërtisë, shërben si një fuqi fizike për idetë e ndara mendërisht që qëndrojnë nga përvojat e mëparshme.

Ky studim u bë nga një palë hulumtuesish në Rotman School në Universitetin e Torontos, derisa shtohet se spastrimi fizik kishte qenë i njohur për të ndikuar në një sërë përvojash psikologjike, siç janë fajësia nga sjellja imorale, mosmarrëveshja nga zgjedhja e lirë dhe fati i mirë apo i keq nga fitimi apo humbja .

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here