Me rastin e ditëlindjes së saj të 40-të, këngëtarja Ledina Çelo u befasua në mes të shkurtit me një udhëtim nga bashkëshorti.

Së bashku me dy fëmijët, familja mori rrugë drejt Maldiveve në një udhëtim përrallor. Por sa ka kushtuar e gjithë kjo ekspeditë e Ledinës, bashkëshortit dhe fëmijëve?!

Prive ka hulumtuar mbi gjithë udhëtimin duke marrë informata për çmimin e biletave, resortit, çka përfshin ai e cilat janë në fakt shpenzimet shtesë .

Detajet ua sjell materiali i mëposhtëm.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here