Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi këtë të hënë ceremoninë e tërheqjes së shortit për renditjen e Subjekteve Politike në Fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

KQZ ka certifikuar 91 subjekte politike për zgjedhjet lokale .

Gjithsejtë janë 91 Subjekte Politike, prej tyre 1 Koalicion; 35 Parti Politike; 30 Iniciativa Qytetare dhe 25 Kandidatë të Pavarur (për Kryetar Komune apo për Kuvende Komunale, në komuna të ndryshme).

Kjo është lista e plotë e partive politike bashkë me numra:

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here