Në momentin kur njerëzit ndalojnë së ndjekuri logjikën, fillon kaosi i vërtetë – dizajnerët “çmenden”, njerëzit fillojnë të krijojnë gjëra të pakuptimta dhe dalin me shpikje të pabesueshme.  Kjo pra ndodh kur njerëzit fillojnë t’i vendosin paruket mbi kapele dhe kur shalqiri fillon të shkumojë.

Ne vendosëm që ta ndajmë me ju një përmbledhje fotografish të çuditshme.