Argjentinasi do ta vazhdonte qëndrimin e tij në Camp Nou nëse arrin marrëveshje për kontratë të re, por nuk synon të qëndrojë më shumë se deri në vitin 2019

Javier Mascherano ka shprehur gëzimin e tij për kontratën e re që e mban atë në Barcelona, por nuk kërkon një zgjatje tjetër.

Argjentinasi kohë më parë një kontratë trevjecare, që e mban në skuadër deri në qershor të vitit 2019.

Por ai ka paralajmëruar se do të largohet nga Camp Nou kur të skadojë ajo, duke treguar se cfarë mendon ta ketë të ardhmen.

“Kjo do të jetë e fundit kontratë me Barcelonën”.

“Shpresoj të më mbajnë në mend si njeri të mirë dhe kur të vijë pas 15 vjetësh për të përshëndetur fansat, t’i kem të hapura dyert”.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here