Fati i ekstradimit të Ballist Morinës tashmë do të varet nga ministri kroat i Drejtësisë.

Televizioni “Neës 24” ka mësuar se Drazen Boshnjak ka marrë në dorë dosjen e “heroit” të Beogradit dhe është pikërisht ai që do të vendosë nëse Ismail Morina do të ekstradohet ose jo në Serbi.

Shpresat janë të mëdha që Boshnjak të vendosë që Ballisti të mos ekstradohet në shtetin serb si dhe ekziston mundësia e azilit në një shtet tjetër së bashku me familjen për ta shpëtuar atë njëherë e mirë nga “kusuret”.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here