Një mërgimtar i cili jeton dhe vepron në Austri, ka ardhur enkas për festën e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës dhe për ta parë ish-presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton.

Me këtë rast ai deklaroi se edhe pse nuk do të mund ta takonte nga afër ate, mjafton që do ta shoh edhe nga larg.
Ai shtoi se Bill Clinton është engjull mbrojtës për shqiptarë.

” Bill Clinton është engjull i gjithë shqiptarëve. Ai ka shpëtuar gjithë kombin shqiptar. Ai është hetoi ynë.”