Qytetarët janë duke u ndarë të kënaqur me sherbimet e reja moderne në Klinikën Emergjente të QKUK-së në Prishtinë, thotë Ministri i Shëndëtësisë Uran Ismaili.

Përmes një inserti të shkurtër të ndarë me përdoruesit e facebook, ministri Ismaili thekson se Klinika Emergjente u transformua e tëra pas një renovimi me investim prej 500 mijë eurosh, njofton Klan Kosova.

Ismaili potencon po ashtu se edhe mjekët e infermierët ndihen të lumtur me kushtet e reja të punës në këtë klinikë.

”Klinika Emergjente tani e transformuar! 🏥🙌

Kjo është Klinika Emergjente e rinovuar me një investim prej 500.000 euro. Qytetarë të kënaqur me shërbimet e reja moderne dhe mjekë e infermierë të lumtur me kushtet e reja të punës”.