Katër komuna kanë përfituar sot tre milionë euro.

Paratë u ndanë për shtatë projekte nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Vullnet Krasniqi.