Viktima mashkull K-Serb ka raportuar se disa persona të dyshuar të panjohur gjatë natës i kanë vjedhur nga stalla tri gjedhe (një lopë dhe dy viça) .

Njësitet përkatëse kanë dalë në vende ngjarje, rasti duke u hetuar, thuhet në raportin e policisë.

 

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here