Në Mitrovicë raportohet se një zyrtar policor është lënduar.

“Raportohet se zyrtaret policor në detyrë derisa ishin duke u marr me një rast aksident trafiku, i dyshuar mashkull K/serb, me automjetin e tij kalon afër zyrtarëve policor me një shpejtësi të madhe, ku njeri nga zyrtaret duke tentuar t’ju shmanget rrezikut bie në një humnerë”.

“Zyrtari policor dërgohet në Spital-reparti i ortopedisë Mitrovicë për trajtim mjekësorë. I dyshuari është ndaluar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit, lirohet në procedurë të rregullt”, shkruan Policia e Kosovës.