Të mërkurën pasdite Shkupi papritmas u përfshi nga reshjet e rrëmbyeshme dhe breshëri i madh që shkaktaun edhe disa dëme.

Në një video që është postuar nga ., shihet edhe momenti kur breshëri ndaloi për disa sekonda edhe ligjeratën e imamit Bedri Lika i cili ishte duke ligjeruar në njërën nga xhamitë e Shkupit.

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here