Fotografja Neely Ker-Fox kapi momentet e paharrueshme kur një nënë kuptoi se kishte lindur djalë, pasi që asnjë djalë nuk kishte lindur në anën e familjes së saj për 50 vjet.

“Burri im mendonte që prej fillimit se ishte djalë”, tha nëna, Dara Crouch, për Popsugar.

“Nuk isha e bindur. E kisha një lidhje të çuditshme me rrobat e bijës sime dhe që ditëlindjet e tyre do të ishin larg veç dy javë, e dija që mnd t’i shfrytëzoja sërish”.

Pavarësisht se kishte fotografuar mbi 100 lindje, edhe Neely tha që ajo sërish shpërtheu në lot pas fotoaparatit.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here