Gazetari Kushtrim G Bekolli, sjellë një storje rreth mullirit te Budakovës, për te cilin supozohet të jetë 200 vjeçar.

Se cila është historia, pse sot nuk punon dhe kur pritet të futet në funksion ju tregojmë përmes stories, njofton Klan Kosova.