Bulldogët anglezë pushtuan Mexico City në përpjekje për të thyer rekordin “Guinness” për grumbullimin më të madh të kësaj race të famshme qensh.

Rreth 1000 bulldogë janë paraqitur në qendër të kryeqytetit meksikan bashkë me pronarët e tyre.

Organizatorët e shfaqjes thanë  kjo ishte raca e kërkuar nga libri i rekordeve “Guinness”, nga i gjithë vendi dhe sipas tyre, kurrë nuk ishin mbledhur kaq shumë qen të tillë më parë.

http://www.bbc.com/news/world-latin-america-39101551

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here