“Unë nuk dua të vazhdoj këtu, dua të shkoj në shtëpi, nga ku unë kurrë nuk është dashur të largohem!”:
Neymar i ka thënë Paris Saint-Germain se ‘dëshiron të shkojë në shtëpi’ dhe pranon se ai kurrë nuk’ është dashur të largohet’ nga Barcelona.

Braziliani kaloi nga Barcelona në Paris në vitin 2017 për një rekord botëror prej mbi 200 milionw euro, raporton MailOnline, transmeton Klan Kosova.

Por e ardhmja e tij me kampionët e Ligës 1 në Francë ka mbetur një burim i përhershëm i debatit, ku raportet në Spanjë tregojnë se më në fund ai u ka shprehur atyre qëndrimin e tij për një kthim në Barcelonë.