Një shofere autobusi në Milwaukee të SHBA-ve, iu desh ta lë detyrën e saj prej një ngasëseje për të shëptuar një vajzë të vogël.

Ajo u ndal nga rrugëtimi i saj urban, posa hasi në vogëlushen e cila po sillej vërdallë e zbathur në temperatura të ngrirjes, njofton Klan Kosova.

Për më shumë detaje ja momenti kur Irena Iviq, zbret nga autobusi dhe e mer me vete vajzë e cila po ngrinte nga temperaturat.

Ndërsa pasagjerët me ta parë vogëlushen se ngrinte, i dhuruan asaj rroba për të mos ndjer të ftohtin.