Ndonjëherë është e frikshme por edhe e mrekullueshme të shohësh se sa shumë mund t’i përngjajnë njerëzit njëri-tjetrit, sidomos atyre që kanë jetuar dekada ose shekuj më parë.

Kjo është edhe më interesante kur vjen puna te njerëzit e famshëm .

Më poshtë shihni disa shembuj se “makina e kohës” ekziston!

Keanu Reeves dhe aktori francez, Paul Mounet

Alec Baldwin dhe Presidenti i 13-të i Amerikës, Millard Fillmore

Jennifer Lawrence dhe aktorja egjiptiane, Zubaida Tharwat

Nicolas Cage dhe njeriu nga Tennessee që ka luftuar në Luftën Civile

Liam Neeson dhe Fidel Castro

Justin Timberlake dhe një i panjohur nga e kaluara

Hugh Grant dhe shkrimtari Oscar Wilde

Chuck Norris dhe piktori Vincent van Gogh

Orlando Bloom dhe piktori Nicolae Grigorescu

Bruce Willis dhe gjenerali i Luftës së Dytë Botërore, Douglas MacArthur

Jack Gleeson dhe perandori romak Caligula

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here