Përveç punës si gazetare në televizionin Klan Kosova, Adea Grezda, gjen kohë të lirë të kombinojë edhe rrobat e përdtishme.

Adea – tashmë si blogere, pëlqen veshjet me ngjyra duke u përshtatur me stinët.

Në videot e mëposhtme mund t’i shihni tre kombinime të cilat i ka bërë me një palë pantallona dhe një këmshirë, njofton Klan Kosova.

Përveç kësaj, Adea, rëndësi të madhe i kushton edhe fotografive të cilat mund t’i shihni në llogarinë e saj në Instagram.