Dy burra dhe një grua po e prishin rregullin e lidhjeve të dashurisë me një status unik – takohuni me “treshen”.

Duke e dërguar shoqërimin treshe në një nivel më intim, Cait Earnest po e ndan banesën e saj me dy të dashurit e saj dhe dy qentë e tyre.

Partnerët e saj Chris dhe Matt – të cilët janë të martuar mes vete – kanë qenë së bashku për tetë vjet dhe po e eksploronin lidhjen e tyre kur Cait u takua me Chris përmes një aplikacioni të takimeve.

Kur e kuptuan që kishin lidhje të forta për njëri tjetrin, Chris e pyeti Matt-in nëse mund ta ftonin edhe Cait në lidhjen e tyre.