Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) në konferencë për shtyp ka publikuar rezultatet përfundimtare nga mbajtja e referendumit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe EU, shkruan Portalb.mk

Sipas të dhënave, numri i votuesve të paraqitur ka qenë 1 milion, ku prej tyre 598.910 apo 91.38 për qind kanë votuar “PËR”, ndërsa 36.838 apo 5,62% kanë votuar “KUNDËR”.