Nuk janë vetëm vizat për të cilat kosovarët duhet të presin gjatë.

Hiq më e shkurtë nuk po del të jetë as periudha e bërjes së vendit me ushtri.

Këtë e tha sot një zyrtar i lartë i NATO-së, i cili tërhoqi vërejtjen se çdo veprim i ngutshëm mund të prish raportet midis Kosovës dhe Aleancës.

Ndiqeni kronikën nga Enis Reçica.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here