Duke e titulluar krizën e refugjatëve si testim të kohës tonë dhe testim për humanitetin e botës, Presidenti amerikan Barack Obama, ka kërkuar nga liderët në Samitin për Refugjatët në Kombet e Bashkuara, që të pranojnë më shumë refugjatë.

Ky takim është zhvilluar menjëherë pasi shtetet anëtare të Asamblesë Gjenerale të OKB-së, kanë adoptuar Deklaratën e Refugjatëve, që i jep OKB-së edhe dy vjet kohë për të negociuar mbi strategjinë dhe obligimet ndaj krizës së refugjatëve, shkruan Al Jazeera .

Mbi 50 liderë botërorë kanë marrë pjesë në Samitin e Obamas të martën.

 

.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here