Biologu i Mogens Trolle ka udhëtuar nëpër botë për ta studiuar faunën në të gjitha shtatë kontinentet. Ai ka publikuar disa libra rreth jetës së kafshëve të egra që kanë kontribuar shumë në njohjen e zonave të pashkelura të botës.

Përveç angazhimit të tij kryesor, Mogens po ashtu edhe ka fotografuar kafshët e egra në të gjitha udhëtimet e tij për 22 vjet.

Interesi i tij më i rëndësishëm ishte përqendrimi në sytë dhe fytyrat e tyre, për të na ndihmuar që t’ua shohim botën e brendshme magjepsëse.

View this post on Instagram

FELINE SOUL

A post shared by Mogens Trolle (@mogenstrolle) on