Sot është përuruar parku i energjisë solare “Eco park” në Gjakovë, njofton Klan Kosova.

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, është shprehur optimist lidhur me këtë.

“Gjakova shumë shpejtë mund të kualifikohet si vendi me i pastër. Faleminderit që keni zgjedhur Gjakovën që të investoni“.

Në këtë projekt investuan fabrika në Kosovë “Birra Peja” dhe kompania “Solea AG” nga Gjermania.