Në bazë të planifikimeve tona për regjistrimin e studentëve të rinj, sigurisht që presim numër më të madh, por që nuk do të shkojmë në regjistrime masive, pasi edhe Universitetit ynë është konceptuar mbi logjikën e cilësia dhe jo të sasisë. Nga numri ekzistues, pritjet tona sigurisht që janë për tre fish dhe më tepër studentë për vitin tjetër. Mjaftueshëm do të jetë edhe trefishi i studentëve të vjetshëm, pasi edhe synimet tona në atë numër konsistojnë”, deklaron rektori i UNT-së, Aziz Pollozhani. (koha.mk)

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here