Nëse keni takimin e parë të dashurisë, ju mundeni të jeni nervoz pak, pasi nuk e dini se çka do të diskutoni.

Këtë duhet ta merrni me qetësi për shkak se nuk ka nevojë të brengoseni se si do të ju shkojë ky takim.

Sipas Live About krejt çka ju duhet juve janë pyetjet e duhura që i parashtroni.

Kështu në takimin e parë të dashurisë duhet të bëni këto pyetje:

Ku jeni rritur dhe ku jetoni?

Çfarë ju pëlqen të bëni në gjatë kohës së lirë?

Çfarë të pëlqen më së shumti në punën tuaj?

Çfarë zhanri të muzikës pëlqeni të dëgjoni?

Cili është ushqimi dhe restoranti juaj i preferua?

Nëse do të udhëtoje, ku do të shkoje?

A ju pëlqejnë kafshët?

Cili është libri dhe filmi juaj i preferuar?