Bota jonë vazhdon të na mahnisë me mrekullitë e saj dhe shumica prej tyre ndodhin me pjesëmarrjen e njerëzve.

Sigurisht, këto nuk janë truqet magjike – por janë koincidenca që i shohim gjatë përditshmërisë nëpër supermarkete, në rrugë, në pushime dhe madje edhe në shtëpi, transmeton Klan Kosova.

Personazhet e këtij artikulli bënë pikërisht këtë gjë: disa prej tyre e kanë vërejtur ngjashmërinë e pabesueshme ndërmjet vëllait dhe motrës, ose se sa shumë ngjan macja e tyre me atë të paketimit të ushqimit të maceve.