Me tu caktuar data e zgjedhjeve të 11 qershorit, të gjitha partitë politike nisën mbledhjen dhe anëtarësimin e njerëzve të rinj.

Jo pak prej tyre ishin edhe pjesë e listave të kandidatëve për deputet .

Se a janë ata pishman që hynë në politik, a janë të kënaqur me rezultatin në zgjedhje dhe bashkimin e partive të tyre me cilat subjekte e mbështesin, e kuptojmë nga kronika në vazhdim.

Kronikë nga Fillojetë Konjuhi.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here