Rita Ora ka shkuar në lagjen ku u dogj një ndërtesë e tërë të mërkurën në Londër, për të ndihmuar viktimat dhe të mbijetuarit e tragjedisë.

Ora kishte kaluar një pjesë të fëmijërisë në këtë lagje.

Ajo është parë duke bartur ujë dhe gjera të tjera, përderisa ka punuar pa u lodhur gjatë natës, për t’ju ofruar ndihmë viktimave.

Ora ishte e rrethuar nga shoqëria e saj kur shkoi në vendin e ngjarjes, më pak se 24 orë pasi kishte ndodhur tragjedia.

Supportive: Emotional Rita Ora has been helping with the Grenfell Tower relief effort after revealing she used to play in the block during her childhood

Helping hand: The pop star was seen carrying donations from the public, lifting heavy bottles of water      Helping hand: The pop star was seen carrying donations from the public, lifting heavy bottles of water

Doing her bit: Rita helped late into the evening as she joined a large group of Londoners rallying around to support the devastated residents

Down-to-earth: Rita blended in with the crowd and was happy to chat to locals 

Generous donations: Rita and her fellow Londoners were  sorting through bin bags full of clothing      Generous donations: Rita and her fellow Londoners were  sorting through bin bags full of clothing

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here