Është muaji i shtatë i vitit dhe temperaturat sa shkojnë e ngriten.

Por, dizajni më i ri i rrobave të plazhit është kthyer në trendin më të nxehtë të kësaj vere, njofton Klan Kosova.

Padyshim që trendet e fundit të bikinive kanë verzione nga më të ndryshmet, detaje të cilat mund t’i shihni të publikuara më poshtë, në listen e rrobave të plazhit më të bukura për këtë vit.