Shkencëtarët në Izrael zbuluan të hënën një printim 3D të një zemre me inde dhe enë njerëzore.

Ky zbulim po cilësohet një “përparim i madh mjekësor” që po ndodhë për herë të parë, njofton Klan Kosova.

Kjo sipas tyre është  mëse e nevojshme në mundësitë e transplantimit të zemrës.