Nuk është sekret që arti mund të shërojë. Muzika ju mban të rinj, pikturimi nxit sistemin imunitar dhe tatuazhet ju mundësojnë që t’i shihni gjërat ndryshe.

Arti trupor mund të marrë një kuptim tjetër kur një person kalon nëpër kohë të vështira.

Njerëzit në fotografitë e mëposhtme u treguan mjaftueshëm të guximshëm për t’ua treguar plagët e tyre mbarë botës dhe madje ato i kthyen edhe në vepra arti.

Taking something negative and turning it into something positive. She is a breast cancer survivor who wanted to cover her scars and make something beautiful. This is the result. I am honored and grateful that she trusted me with this tattoo! Thanks Paula my friend from Medellin. Desde algo negativo y convertirlo en algo positivo. 😊 Ella es una sobreviviente de cáncer de mama que quería cubrir sus cicatrices y hacer algo hermoso. Este es el resultado. ¡Me siento honrado y agradecido de que ella haya confiado en mí con este tatuaje! Gracias Paula 🙏 #100candlestattoo #miamitattoo #breastcancer #breastcancertattoo #cancersucks #fuckcancer #breastcancersurvivor #breastcancerawareness #survivor #❤️ #🌸 #🌺 #💚 #vegetarian #chesttattoo #chestpiecetattoo #chestpiece #colorfulltattoo #animaltattoos #macaw #macawtattoo #medallo #medellintattoo #medellintattoos @jhonrodriguez

A post shared by Jhon Rodriguez (@jhonrodriguez) on

 

@pandptattoo #skinbling #skinart #tattoos #ink #scarcoverup #coveruptattoo

A post shared by Francis Field (@francis_field) on