Jemi mësuar të shohim ndërtesa nga më të lartat e më të ndryshme, duke i vlerësuar si më të bukurat në botë.
E në Britaninë e Madhe ekziston një shtëpi e cila në pamje të parë duket e vogël si një kasolle, e aspak e përshtatshme për tu banuar, që do t’ju ndërroj mendjen.
Kjo shtëpi e ndërtuar në vitin 1680, në brigjet e Cornwal.
Një çift i ri së fundmi e kanë blerë këtë shtëpi dhe e kanë shndërruar në një shtëpi komode me gjithçka nevojitet për të jetuar.
Për më shumë shikoni fotot më poshtë.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here