Mosha e Jennifer Lopez, gjithnjë është parë të jetë diskutuar në mbarë botën.

Kjo përshkak se vitet për të janë vetëm numër!

E derisa Jennifer Lopez, ka festuar ditëlindjen e saj të 47, fiziku dhe pamja e saj tërheqëse ende mbetet në mendjen e secilit .

Ylli Jennifer, festoi ditëlindjen e saj të 47 bashk me të famshëm dhe figura të njohura për publikun por që si gjithnjë ishte ajo e cila mbante frontin.

Por le të shikojmë se si ka ndryshuar Jennifer Lopez ndër vite .

920x920

1024x1024 (1)

1024x1024 (2)

1024x1024 (3)

1024x1024 (4)

1024x1024 (5)

1024x1024 (6)

1024x1024 (7)

1024x1024 (8)

1024x1024 (9)

1024x1024 (10)

1024x1024 (11)

1024x1024 (12)

1024x1024 (13)

1024x1024 (14)

1024x1024

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here