Receta e radhës në rubrikën “Kuzhinë” në Ora 7 është Taliatelle me brokoli dhe tartar karkaleci.

Çfarë produktesh ju duhen dhe si përgatitet kjo recetë mund ta kuptoni në videon e mëposhtme: