U është dashur 360 orë të krijojnë një pajisje të tillë. E gjitha e punuar me shumë qejf, dëshirë dhe vullnet, “Smart Home”, është teknologji e cila ka për qëllim shndërrimin e shtëpisë apo edhe ndërtesave në makina inteligjente, rritje të komoditetit, sigurisë dhe eficiencës.

Projekti u zhvillua nga 16 nxënës të shkollës “Don Bosco” përmes trajnimeve te mbajtura në qendrën e inovacioneve ICK.

Ora 7 – Smart Home, një pajisje inteligjente për shtëpi – Klan Kosova

Ora 7 – Smart Home, një pajisje inteligjente për shtëpi – Klan Kosova Është dashur 360 orë të krijojnë një pajisje të tillë. E gjitha e punuar me shumë qejf, dëshirë dhe vullnet. “Smart Home”, është teknologji e cila ka për qëllim shndërrimin e shtëpisë apo edhe ndërtesave në makina inteligjente, rritje të komoditetit, sigurisë dhe eficiencës. Projekti u zhvillua nga 16 nxënës të shkollës “Don Bosco” përmes trajnimeve te mbajtura në qendrën e inovacioneve ICK.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 16 juillet 2018