Secili kandidat që ka garuar në këto zgjedhje mund t’i shoh rezultatet e votave nga secili vendvotim në tërë territorin e Kosovës.

Kjo do të mundësohet nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes skanimit të secilit formular nga të gjitha vendvotimet në Kosovë dhe publikimit të tyre në faqen e KQZ-së.

Kjo formë e publikimit të rezultateve do të bëhet për herë të parë që nga përfundimi i luftës, kur Kosova organizon zgjedhje parlamentare dhe lokale.

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Valmir Elezi tha për KosovaPress, se kjo formë është bërë me qëllim të rritjes së transparencës dhe mundësimit të secilit kandidat që t’i shoh votat e tij në secilin vendvotim në gjithë Kosovën.

Shkrimi i plotë në KosovaPress.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here