Stafi i ri i administratës Trump po kanë probleme që të krijojnë lidhje romantike në Washington, një nga vendet me më së shumti demokratë.

Shpesh refuzohen nëpër faqe online për takime kur dikush kupton se punojnë apo kanë votuar për presidentin Donald Trump.

“Bëni disa bisedime të thjeshta dhe pastaj vjen pyetja “ke votuar për Trump???!!!”. Sapo pranoj që kam votuar për te marr ndonjë reagim si “si mund të jesh kaq raciste” dhe kritika të tjera” ka treguar një 30 vjeçare, punonjëse në Shtëpinë e Bardhë.

Një përqindje e madhe e stafit tani janë në lidhje me njeri-tjetrin.

Megjithatë si pjesë e Shtëpisë së Bardhë stafi mbajnë një paraqitje të duhur sociale.