Këpucët me taka janë bërë për të ecur – pavarësisht se çfarë gjinie jeni.

Ka shumë mënyra se si shoqëria i pranon gjërat kur flitet për pamjen e femrave, por jo edhe për burrat.

Por që kohërat po ndryshojnë. Duket se tash takat te mbathjet e burrave janë rikthyer në modë.

Fjalë për fjalë kjo ju është thënë në biblën e modës ‘Vogue’ .

Takat te burrat thuhet se janë për vetësiguri dhe vetëbesim dhe se nëse shihen te ata nuk duhet të merret si diçka seksi.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here