Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot u takuan me ambasadorin e Francës në Maqedoni, Kristian Timonie.

Në takim ministri Sugareski e ka informuar ambasadorin francez për projektoje që realizohen në Maqedoni në pjesën e infrastrukturës ndërsa të cilat mbështeten nga Bashkimi Evropian, informon Ministria e Transportit dhe Lidhjeve.

Sugareski ka shprehur falënderim për angazhimet e Francës për Republikën e Maqedonisë, duke bindur se bashkëpunimi do të vazhdojë edhe në të ardhmen në nivel më të lartë.

“Franca është partneri ynë afatgjatë ekonomik duke mbështetur një numër të madh projektesh në Republikën e Maqedonisë. Shprehi falënderim për raportin e tillë miqësor dhe shpresoj se bashkëpunimi i tillë do të vazhdojë edhe në periudhën e ardhshme”, ka thënë ministri Sugareski.

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here