Kur meshkujt bëhen prindër për herë të parë, ata ndihen më të bukur dhe më të mirë në lidhje me veten e tyre.

Sipas shkencëtarëve amerikanë, të cilët analizuan një grup prindërish të rinj, për të përcaktuar se si ata ndihesh “të shëmtuar” apo ” të bukur” pas lindjes së fëmijës së tyre të parë, duket se të bërit prind është më efektiv se çdo lloj kremi bukurie. Baballarët e rinj e pranojnë se ata ndihen më të bukur!

Ky përfundim justifikohet me faktin se për një mashkull, të paturit një fëmijë është një dëshmi e burrërisë së tyre. Prandaj është normale që ajo nxit egon e tyre dhe forcon vetëbesimin e tyre, shkruan Living .

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here