Mëngjesi i ditës së enjte në Klan Kosova ka nisur nga parku “Gërmia”.

Gazetari Kron Sadiku e sjell storien rreth ski liftëve që ishin ndërtuar dikur në këtë pjesë, por që asnjëherë nuk hynë në funksion.

Ndërtimi ka filluar në fundin e viteve të 80-ta dhe ka përfunduar në mesin e viteve të 90-ta.

Cili mund të jetë potenciali i tyre dhe si duken sot je kuptoni përmes stories në vazhdim.