A ka ndonjë gjë që tigrat nuk mund ta bëjnë? Ata ngjiten, vrapojnë … dhe notojnë.

Ky tigër në videon e mëposhtme ka notuar për herë të parë, dhe siç bëjnë kafshët, ata thjesht ndjekin instinktin e tyre .

 

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here