Vjeshta e vitit 2018-të s’ka si të kalojë pa prezencën e shalleve rreth qafës tuaj!

Dizajnerë të ndryshëm kanë projektuar modele të ndryshme të tyre, por që kjo vjeshtë pritet të njihet për tre lloje më të bukurat, njofton Klan  Kosova.

  1. Ndriçoni veshjen tuaj me këtë shallë shumë-ngjyrëshe. Dizajni elegant i ngjyrave të bllokut do të ngrejë disponimin tuaj dhe do të shkojë shumë këtë sezon.

Thjesht vendoseni atë rreth qafës tuaj një herë për të treguar dizajnin e saj të mrekullueshëm.

 

  1. I projektuar me gërshetë të zhdërvjellët dhe me lustrim të thurur (duke i dhënë fije një trashësi të pabarabartë), kjo shall është e mrekullueshme për ta vendosur në mot të ftohtë.

Thjesht përdoreni atë për një pamje të lehtë.

 

3 Me disa forma katrori në trend, ky shall është një ide e përsosur për ta përdorur.

Visheni me një shtresë të kontrolluar për një paraqitje elegante ose ndonjë palë me ngjyra neutrale të ekspozuar.