Të gjithë e dimë që presidenti Trump është një person i paparashikueshëm.

E për dallim nga presidentët e tjerë amerikan, Trump e ka më të theksuar dëshirën për të qenë në qendër të vemendjes.

Dhe në fakt kështu ka bërë jo në ndonjë takim zyrtar, por në një dasmë që po zhvillohej tek klubi i tij i golfit në New Jersey.

Ai është futur në ambientin ku po zhvillohej ceremonia, dhe ka lënë të gjithë dasmorët të shtangur.

Më e emocionuara ka qenë nusja e cila është gëzuar pa masë nga ky dasmor aspak i zakonshëm erdhi në dasmën e saj.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here