Koha në të cilën po jetojmë na bën më të lehtë që të qëndrojmë në kontakt me më të dashurit.

Mund të shkruash me ta, t’i telefonosh, të bësh video e shumë gjëra të tjera që sado pak mund ta zëvendësojë kohën sa nuk jemi fizikisht me ta .

Tani falë disa unazave mund të ndiesh edhe rrahjen e zemrës së personit që dashuroni pavarësisht sa larg është nga ju.

Kjo unazë është quajtur HB dhe është krijuar nga TheTouch. Ato janë të lidhura me Bluetooth dhe gjithë çfarë duhet është të lidheni me Ëi-Fi dhe do jeni në gjendje t’i dëgjoni rrahjet e zemrës së personit që e mban të njëjtën unazë.

unazw2

unaze3

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here