Derisa ne pothuajse të gjithë kemi dëshirë ta trajtojmë frigoriferin si një “vend” ku janë të gjitha ushqimet dhe lëngjet e mira, në fakt janë disa ushqime që nuk duhet të vendosen aty.

Ushqimet që i gjeni më poshtë, nëse i vendosni në frigorifer nuk do të ju shkaktojnë juve asnjë dëm, por shija dhe pamja e tyre mund të shkatërrohet .

Më poshtë është lista e ushqimeve që nuk preferohen të vendosen në frigorifer:

Vajërat

oil

Kafe

coffee

Domate

tomatoes

Qepa

onions

Patate

potatoes

Banane

bananas

Mjaltë

honey

Hudhra

garlic

Pjepri

melons

Avokado

avocado

Buka

bread

 

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here