Interneti duket të jetë i mbushur me pafund artikuj që kanë për qëllim humbjen e peshës dhe tonifikimin e trupit.

Megjithatë, shumica e tyre kanë informacione të përgjitshme se si të formësoni në përgjithësi trupin tuaj dhe jo zona të caktuara.

Prandaj, më poshtë po ju sjellim disa ushtrime që do t’iu bëjnë të keni vithe të formësuara, ashtu si gjithmonë keni dashur, transmeton Klan Kosova.

Ushtrimet janë të thjeshta, të lehta për t’u aplikuar në shtëpi dhe mbi të gjitha janë shumë efektive e nuk marrin shumë kohë.

Provojini!

Ushtrimi i nëntë

Ushtrimi i tetë

Ushtrimi i shtatë

Ushtrimi i gjashtë

Ushtrimi i pestë

Ushtrimi i katërt 

Ushtrimi i tretë

Ushtrimi i dytë

 

Ushtrimi i parë